Yoga, sport, mindfulness en meditatie retreat

‘Opladen, ontspannen en genieten’

Waarom deze yoga retreat?

"Deze retreat op Ibiza is geschikt voor vrouwen van elke leeftijd en voor sport/yoga-beoefenaars van elk niveau. Zelfs als je weinig aan beweging doet kun je aansluiten!"

Deze vakantie zorgt dat je op alle vlakken kunt genieten en helemaal tot rust kunt komen. Volledige ontspanning op een prachtige en inspirerende locatie. Tijdens elke dag van dit retreat is er een sport en yoga activiteit. Ook wordt er mindfullness en meditatie aangeboden. Daarnaast blijft er voldoende ruimte over om Ibiza te verkennen: de stranden, hippie markt, dorpjes en de prachtige natuur. Ook wordt er heerlijk, biologisch gekookt. Het ontbijt, de lunch en het avondeten zullen hoogtepunten zijn tijdens het verblijf op deze retreat!

Wat bieden wij allemaal tijdens dit yoga retreat?

Zesdaagse yoga retreat met verblijf op een toplocatie op Ibiza inclusief 5 overnachtingen. Datum: 25 t/m 30 april 2020 (HELAAS IS DEZE WEEK AL VOL)
Wilt u toch heel graag deze unieke ervaring beleven? Geeft u zich dan op voor april 2021, dan zetten wij u op de wachtlijst (exacte datum volgt).

• Biologisch ontbijt, lunch en diner
• Pure, ecologische, vegetarische keuken
• Uitgebalanceerd voedingsprogramma om je energie level weer een boost te geven
• Yoga
• Ademhalingsoefeningen
• Meditatie met zang
• Optionele massages
• Visualisatie oefeningen
• Voedingsadviezen
• Team van enthousiaste, professionele mensen
• Brengen en halen van het vliegveld van Ibiza

Wij geven je tijdens de yoga retreat tools mee om op een eenvoudige manier een aantal kleine veranderingen te integreren in je dagelijks leven die meer rust creëren en je gezondheid positief beïnvloeden. Elke ochtend beginnen we met een uur lang sporten, om vervolgens af te sluiten met een yogales.

De prijs voor deze yoga retreat is €897,- per persoon (op basis van een tweepersoonskamer).

Exclusief

• Vlucht naar Ibiza. Met Vueling of Transavia vlieg je betaalbaar naar Ibiza.
• Reis- en annuleringsverzekering (verplicht)
• Transport. Wij raden op deze locatie een huurauto aan, zodat je gemakkelijk het eiland kan verkennen.

Redenen die wij van onze deelnemers horen om zichzelf deze yoga retreat te gunnen zijn onder andere:

Een druk leven thuis
Overwerkt zijn
Een burnout hebben
Weinig aan zichzelf toekomen
Moeilijkheden hebben om te ontspannen
Last hebben van lichamelijke klachten
Weinig energie hebben

Dus... wil je even iets anders aan je hoofd hebben? Genieten en ontspannen in een prachtige omgeving met een leuke groep nieuwe mensen? Tijdens deze yoga retreat vind je de ideale mix tussen yoga, meditatie, sport en mindfulness. Bovendien is er genoeg vrije tijd om Ibiza te verkennen en te leren kennen!

Meld je aan voor deze heerlijke yoga week op Ibiza!

 

Beoordeling locatie yoga retreat Ibiza
Van de 13 beoordelingen, heeft iedereen ons 5 sterren gegeven!

'Het retreat voelde als een warm bad. Het was een week die ik mocht delen met ontzettend leuke en bijzondere vrouwen en de organisatie was meer dan goed!! Tijdens de week werden meerdere vormen van yoga gegeven door lerares Estella, iemand bij wie yoga een way of life is. Ook meerdere meditaties gedaan inclusief zang. Elke dag heel lekker biologisch en vegetarisch gegeten. In de avonden kwam zelfs de kok Wendy Lovebites de maaltijden bereiden! De massage, het mooie weer en het ecologische zwembad maakten de week compleet! Volgend jaar weer!'

Sabine Ebbe-Borst

'We hebben een fantastische week gehad. Een prachtige locatie, fijne mensen en heerlijk eten. Ook de activiteiten werden goed begeleid en waren afwisselend.
Een aanrader!'

Thea Dijkstra

Bekijk onze Facebookpagina

De locatie

De locatie waar de yoga retreat plaatsvindt is Villa Amonita, een prachtig ontworpen villa ten zuiden van San Lorenzo op Ibiza. Met 6 slaapkamers en 6 badkamers is het huis geschikt voor maximaal 12 personen. De villa heeft een woonkamer, een keuken en eetkamer en is omgeven door tuinen, terrassen en bossen. Vanuit de villa die ons yoga retreat herbergt heb je een prachtig uitzicht over de natuur. Villa Amonita straalt elegantie en sereniteit uit. Bovendien is er (gratis) WiFi-toegang in alle vertrekken. Om optimaal te genieten van de vrije tijd die je hebt tijdens dit yoga retreat kun je je vermaken op de stranden, in restaurantjes, bars en winkels op het eiland.