Mirjam Kaijer, LinkedIN

Moeder van twee dochters, getrouwd met Erwin, trainer, zangeres en columnist voor het NHD en Ziekenhuiskrant. Een paar jaar geleden werd Mirjam verliefd op het eiland Ibiza. Na zelf diverse retreats te hebben gevolgd, ervaarde ze dat de meerwaarde van een aantal dagen ontspanning op dit eiland zeer groot was. Ze besloot zelf een retreat op te zetten waarin alle ingrediënten gebruikt worden die er voor haar destijds uitsprongen. Het resultaat is een prachtig, uniek programma, waarin ze samenwerkt met mensen die ze heeft uitgekozen om hun passie en kwaliteit. Tevens is Mirjam op zoek gegaan naar de mooiste plek van het eiland om daar mensen een onvergetelijke week te laten beleven. Haar handelsmerk is genieten en het nét even anders doen dan een ander, met een programma op maat. Zie verder info bij retreats.

Trainingen

Sinds een aantal jaren geeft Mirjam trainingen op maat voor diverse organisaties. In haar trainingen gebruikt ze alle elementen die ze in haar eerdere werk heeft ontwikkeld: interviewen, presenteren, zingen, schrijven, communiceren en acteren. Op die manier maakt ze mensen op ludieke, onconventionele wijze bewust van zichzelf en hun invloed op anderen. Op Ibiza vond zij alle ingrediënten die het leven mooi maken. Prachtige natuur, goed klimaat, heerlijk puur eten en een positieve vibe! Zij bedacht dat dit de ideale aanvulling zou zijn voor trainingen waarbij persoonlijke ontwikkeling in je werk essentieel is. Verdere info: www.mirjamkaijer.nl.

 

deboragDeborah Brand, LinkedIN
Deborah staat met beide benen op de grond. Van oorsprong is ze chemisch analiste die als hobby een cursus Aerobic Instructor ging volgen. Na het behalen van haar diploma kreeg ze de smaak te pakken en is ze begonnen met het geven van een aantal sportlessen per week. Inmiddels werkt ze al 20 jaar bij een sportcentrum in Hoorn, waar ze naast haar functie als Clubmanager nog steeds diverse sportlessen verzorgt.

Afvalprogramma
De laatste jaren is Deborah zich gaan specialiseren in het begeleiden en coachen van klanten die willen afvallen en afslanken. Ze is op dit spoor terecht gekomen omdat ze zelf heeft ondervonden wat het is om de met de jaren aangekomen extra kilo’s op natuurlijke en gezonde manier kwijt te raken.
Ondertussen heeft ze met veel succes honderden mensen geholpen met het verliezen van kilo’s en centimeters én is ze tevens gespecialiseerd in het veranderen van inzicht voor wat betreft gezond eten en bewegen. Deborah weet als geen ander wat voedsel en beweging doen met je hersenen en hoe moeilijk het is om de juiste mindset te realiseren, ingesleten patronen te doorbreken en dit vast te houden.