Leerprogramma op maat: Ibiza WAUW experience

Leerprogramma 'next level'

'Op naar het next level'

... als ondernemer doe je niet anders. Je ziet, pakt en creƫert kansen. Werkt hard. Levert mooie producten of diensten. En staat voor kwaliteit. Day to day business, daar draait het om. Ondertussen groeit je bedrijf, heb je meer personeel in dienst en vragen interne zaken steeds vaker je aandacht.

Heb jij ook weleens het gevoel dat ...
je steeds vaker bezig bent met zaken waar je eigenlijk geen tijd voor hebt?
je niet overal meer grip op hebt?
je gevoel van vrijheid waar je ooit voor gekozen hebt als ondernemer steeds verder wegebt?

Mooi! Je staat op het kantelpunt om te groeien als bedrijf. Je organisatie is klaar voor een volgende fase. Geef je hier niet bewust aandacht aan is de kans dat je verder groeit klein en is het risico op inkrimping zelfs aanwezig.

Ga daarom met ons mee en stap samen met andere ondernemers, die in dezelfde situatie zitten, een lang weekend uit je dagelijkse werk- en leefomgeving en geef jezelf de ruimte om afstand te nemen en een nieuwe insteek voor je bedrijf te ontwikkelen. De eerste dag staat in het teken van wereldbeeldverbreding en geeft jou het ijkpunt waar vanuit je de volgende twee dagen aan de slag gaat. Met als resultaat duidelijkheid voor je organisatie, concrete acties en zicht op het komende proces binnen je organisatie dat tot meer professionaliteit, ondernemerschap en innovatief vermogen gaat leiden.
Als deelnemer ben je eigenaar of DGA van een bedrijf, met minimaal 15 man personeel of een omzet van minimaal een miljoen euro. De eerst volgende mogelijkheid om mee te gaan is in november. En we gaan naar Ibiza. Heb je interesse? Klik dan hier voor meer informatie.