Nazomeren op Ibiza

 

Nazomeren op Ibiza: oktober 2021

Ons eerstvolgende retreat op Ibiza waar plek is zal plaatsvinden in oktober 2021. Overnachten in een prachtige villa, uitkijkend op de vallei, aan de rand van het schilderachtige dorpje St. Gertruide. Een yoga retreat met een mooi afwisselend programma. Rust, bijtanken en gezondheid staan hier centraal. Klinkt dit je als muziek in de oren? Schrijf je dan nu in!

 

'Wat hebben we met de leuke groep een top week gehad, fijn huis, lekker eten, fijne yoga en meditatie lessen gehad, leuke trips gemaakt.
Met een heel warm gevoel denk ik terug aan deze bijzondere week.

Dank je wel Mirjam.'

Floor Heddes

Herken je het volgende:

- Voel je je moe
- Heb je weinig energie
- Heb je moeite met alle bordjes in de lucht te houden
- Wil je even niets aan je hoofd hebben?

Dan is onze retreat misschien de oplossing voor jou!

‘Ik vond het geweldig. Ik kwam thuis met veel meer energie en heb er nog lang op kunnen teren’ (Sabine 35 jaar)

We leven in een drukke maatschappij, waarin we onszelf vaak voorbij hollen. Dit is slecht voor onze gezondheid en veroorzaakt veel klachten. Uit onderzoek is gebleken dat het van groot belang is om je momenten van ontspanning te pakken.

Dit retreat zorgt ervoor dat de cirkel wordt doorbroken. Yoga, biologisch eten, massage en zee en zon en de mooie natuur, zorgen ervoor dat je tijdens deze 6 - daagse reis weer opgeladen thuis komt. Maar ook dat je ‘tools’ meekrijgt om de verandering thuis door te zetten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij vertrekken 13 tot en met 18 oktober, naar een wonderschone villa met uitzicht op de valei van het mooie plaatje Santa Gertruida.

We hebben slechts 12 plaatsen beschikbaar. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons team via 06 18238511 of schrijf je online in!

Gun jezelf een week die onvergetelijk zal zijn!

Beoordeling yoga retreat Ibiza
Van de 13 beoordelingen, heeft iedereen ons 5 sterren gegeven!

'Hele fijne ervaring met een hele leuke groep mensen, fantastische gastvrouw en prachtige omgeving. Het huis was mooi, de yoga instructeur was gepassioneerd, het eten was heerlijk, het programma was goed doordacht en Ibiza is WAUW! Naast dagelijkse yoga en meditatie sessies werden er allerhande complementaire activiteiten georganiseerd. Massages op locatie, een stevige wandeling en een super boottocht waar we de mooiste plekjes van het eiland hebben gezien en zelfs dolfijnen hebben gespot. Lang verhaal kort, ben je op zoek naar een ontspannende break, ga voor een Ibiza WAUW experience!'

Lisa Dijkstra