De mooiste stranden van Ibiza

Ibiza heeft hele mooie stranden, keuze genoeg. Om het wat makkelijker te maken: hier de top drie van de stranden in het Noorden en Oosten van ibiza.

Cala Bassa

Cala Bassa strand Ibiza

Dit mooie strand aan de westkust vlakbij het populaire San Antonio, is heerlijk breed met hagelwit zand en een azuurblauwe zee. Je waant je hier even in de Caribbean. In het hoogseizoen kan het er erg druk zijn.

Cala d’en Serra

Cala d'en Serra strand Ibiza

Dit strand ligt in het noordoosten van Ibiza. Verstopt -in de buurt van Portinax- tussen hoge kliffen ligt dit prachtige baaitje. Het is maar een klein strandje, maar met spectaculair helder water. Neem wel je eigen hapjes en drankjes mee, want er is maar één klein strandbarretje.

Sa pedrera

Sa predrera strand Ibiza

Voor de wandelaars is dit een leuk plekje vlakbij de bijzondere rots Es Vedra. Sa Perera – ook wel bekend als Atlantis – is niet eenvoudig te bereiken. Het is niet eens zozeer een strand, meer een bijzondere, historische plek en hij is alleen te bereiken via een steile afdeling.  Eenmaal bij de oude steengroeve aangekomen, kun je een verfrissende duik nemen in één van de bassins.

Tijdens ons retreat is er voldoende tijd om het eiland te ontdekken en deze prachtige strandjes te bezoeken. Zie voor meer informatie ons najaarsretreat van 13 oktober tot en met 18 oktober.