Beoordeling retreat/actieve vakantie

'Ga voor een Ibiza WAUW experience!'

Hele fijne ervaring met een hele leuke groep mensen, fantastische gastvrouw en prachtige omgeving. Het huis was mooi, de yoga instructeur was gepassioneerd, het eten was heerlijk, het programma was goed doordacht en Ibiza is WAUW! Naast dagelijkse yoga en meditatie sessies werden er allerhande complementaire activiteiten georganiseerd. Massages op locatie, een stevige wandeling en een super boottocht waar we de mooiste plekjes van het eiland hebben gezien en zelfs dolfijnen hebben gespot. Lang verhaal kort, ben je op zoek naar een ontspannende break, ga voor een Ibiza WAUW experience!

Lisa Dijkstra

Deelneemster

 
 
'Het retreat voelde als een warm bad.'

Het retreat voelde als een warm bad. Het was een week die ik mocht delen met ontzettend leuke en bijzondere vrouwen en de organisatie was meer dan goed!! Tijdens de week werden meerdere vormen van yoga gegeven door lerares Estella, iemand bij wie yoga een way of life is. Ook meerdere meditaties gedaan inclusief zang. Elke dag heel lekker biologisch en vegetarisch gegeten. In de avonden kwam zelfs de kok Wendy Lovebites de maaltijden bereiden! De massage en boottrip maakten de week compleet! Volgend jaar weer!

Sabine Ebbe-Borst

Deelneemster

'Ik heb echt een geweldige tijd gehad tijdens de Actieve vakantie in Ibiza!'

Ik heb echt een geweldige tijd gehad tijdens de Actieve vakantie in Ibiza! Het weer was er heerlijk de mensen waren hartstikke leuk en de sfeer was gewoon helemaal relaxed.
Het waren vooral de activiteiten die me naar Ibiza hebben gebracht. Thuis had ik al gekeken wat ik er allemaal kon doen en de activiteiten spraken me stuk voor stuk aan. De reisleiders op locatie hebben alles zo ingepland voor ons dat we niet tussen activiteiten hoefden te kiezen maar we gewoon alles konden doen wat we wilden. Ik heb heerlijk gesport (ook al was poweryoga iets compleet nieuws voor me) en ik heb de sfeer van het eiland bij de trommelaars op het strand Beniras en op de hippiemarkt in Es Canar goed kunnen ervaren. Helemaal super! Ik vind het eiland met haar natuur, baaitjes en de prachtige stranden aan het blauwe water helemaal te gek!

De sport instructrice weet wat ze doet en past haar les aan de individuele sporter aan. De twee dames van de organisatie weten veel van het eiland en zijn gezellige meiden die met de stadwandeling, de bergbeklimming en de wandeling langs de kust gezellig meegaan en tijdens deze activiteiten ook de hapjes en snapjes meenemen. Ook buiten de activiteiten zijn ze er voor de gezelligheid op het strand, aan het zwembad of in de Villa. Het eten was goed verzorgd, we zijn niets te kort gekomen.
Zeker een aanrader om naar toe te gaan!

Debbie Hofstra

Deelneemster

'Gegarandeerd een topervaring!'

Deze mensen weten wat ze doen: gegarandeerd een topervaring!

Dominique Does

Deelneemster

' Een prachtige locatie, fijne mensen en heerlijk eten'

We hebben een fantastische week gehad. Een prachtige locatie, fijne mensen en heerlijk eten. Ook het sporten werd goed begeleid en was afwisselend.
Een aanrader!

Thea Dijkstra

Deelneemster

'Met een heel warm gevoel denk ik terug aan deze bijzondere week.'

Wat hebben we met de leuke groep een top week gehad, fijn huis, lekker eten, fijne yoga en meditatie lessen gehad, leuke trips gemaakt.
Met een heel warm gevoel denk ik terug aan deze bijzondere week.
Dank je wel Mirjam.

Floor Heddes

Deelneemster

'Bijzonder, warm, enorm gelachen en mezelf kunnen zijn'

Wat een speciale week hebben we gehad. Voor het eerst zo'n reis en heb het een hele bijzondere ervaring gevonden. Zeer goed verzorgt en een erg goed programma met ervaren mensen. Super bedankt Mirjam! Het meest speciale was dat je in zo'n korte tijd zo'n hecht gevoel kan krijgen met mensen die je niet kent. Bijzonder, warm, enorm gelachen en mezelf kunnen zijn.

Kirsten Auwema

Deelneemster

Beoordeling training

Mirjam Kaijer heeft voor SVOZ diverse opdrachten uitgevoerd.

Mirjam heeft groepen begeleid gericht op klantgerichtheid, moeilijk gedrag, zelfhantering en veranderen. De stijl en werkwijze van Mirjam kenmerkt zich door een gebruik van creatieve werkvormen om het ijs te breken en iets bij deelnemers los te maken. Sleutelwoorden in haar aanpak zijn; emotie, begrip, confrontatie, humor, zang, nabijheid, veiligheid en ruimte.

Mirjam weet op een humorvolle en veilige manier groepen en individuen te bewegen tot openheid en kritische introspectie. Vanuit haar ervaringen in zorg en welzijn, maar vooral vanuit de bereidheid ook haar eigen kwetsbaarheid te tonen, is Mirjam als geen ander in staat mensen en groepen in beweging te krijgen.

Paul Schoone

Directeur SVOZ

Lachend in de spiegel kijken en werkelijk worden bewogen.

Mirjam is in staat om mensen te raken met haar teksten en muziek. Wat haar kenmerkt is haar prettige en onconventionele toon, waarmee ze bij mensen de juiste snaar raakt, met respect voor ieders waarden en normen.

Ze brengt haar programma met humor, er is ruimte voor een lach en een traan.  Herkenbare beroeps –en persoonlijke situaties brengt Mirjam in rake, niet mis te verstane bewoording, voor het voetlicht.

De prachtige muzikale ondersteuning en passende foto’s, filmpjes en cartoons, dragen bij tot het aanzetten van bewustwording en inzicht vanuit het perspectief van de ander.  Het programma is in de evaluatie gemiddeld beoordeeld met een 8,5 en door een aantal van de 77 deelnemers benoemt als een cadeautje voor zichzelf.

Gea van de Helm

Senior-advisor Westfriesgasthuis.

'Heerlijk ontspannen week'

Wauw, wat een heerlijke ontspannen week heb ik mogen ervaren. Op een prachtige locatie. Super verwend worden door Mirjam. De yoga, de massage, het heerlijke eten. Ik vond het fantastisch!

Elisa Wijte

Deelneemster