De leukste restaurantjes op Ibiza

Als je naar Ibiza gaat, word je doodgegooid met tips. Iedereen kent de beste restaurants en de leukste strandtentjes. Zie daar maar eens wijs uit te worden.
Hier een kort en duidelijk overzicht van de top 3, zodat je niet gillend gek wordt!

#1 Amante beach club

Amante is super. Vooral als ontbijt locatie erg populair. Je moet wel op tijd reserveren. Het is de intieme sfeer van het restaurant en het schitterende uitzicht over de baai, die het zo bijzonder maakt. Boven is het eetgedeelte, op het terras daaronder is een cocktailbarretje, en nog een plateau lager zijn zo’n 25 ligbedden te vinden. Beneden is een privé strand voor de gasten. Dit is niet echt een heel fijn strand maar als je een van de ligbedden hebt bemachtigd, heb je het hier top.
Locatie: bij Cala Llonga.

#2 Es Boldado – Cala d’Hort

Op het strand van Cala d’Hort ligt dit geweldige visrestaurant. Als je van vis houdt is dit adresje een waar Walhalla. Van de vissoep tot de salades, alles is met zorg bereid.
Het is het enige restaurant op het eiland met frontaal zicht op de mystieke rots in de zee van Ibiza: Es Vedra. Daarom helemaal een bijzonder plekje!
Locatie: Cala d’Hort.

#3 Rita’s Cantina

Dit restaurantje ligt in het verguisde San Antonio. Hier wil je in het hoogseizoen liever niet zijn. Teveel toeristen. Maar … aan het einde van de boulevard ligt een leuk restaurantje met een heerlijke lunchkaart. Met supersalades, maar ook alle versgeperste fruit-en groentesapjes zijn heerlijk. Voor het uitzicht hoef je het niet te doen, wel voor de sfeer en de kaart.

Locatie: San Antonio, tegenover de Waterfront